Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

14.07.2023

Za podpory Generali České pojišťovny se uskuteční první Soccer Camp pro mladé talenty

Za podpory společnosti Generali Česká pojišťovna se uskuteční v České republice první Soccer Camp pro mladé fotbalové talenty, kteří vyrůstají ve znevýhodněných podmínkách. Soccer Camp byl představen v Praze za účasti ambasadora projektu a bývalého kapitána Juventusu Turín Alessandra Del Piera.

Sportovní týden se uskuteční v srpnu nedaleko Prahy pod vedením trenérů z Itálie. Fotbalového soustředění se zúčastní přes 100 chlapců a dívek ve věku od 8 do 14 let, kteří budou vybráni ve spolupráci s organizací Člověk v tísni, která je aktivní například ve vyloučených lokalitách. Nejtalentovanější účastníci pak budou mít možnost se zúčastnit mezinárodního soustředění v tréninkovém středisku italské fotbalové reprezentace v Covercianu. Celý projekt řídí italská organizace World Camp International, která má s podobnými akcemi mnohaletou zkušenost.

„Věříme, že našimi nástroji musíme vytvářet příležitosti k rozvoji: s naší podporou mohou čeští mladí dospívající fotbalisté i ze znevýhodněných podmínek ukázat a rozvíjet své schopnosti,“ řekl generální ředitel Generali České pojišťovny Roman Juráš. Del Piero zdůraznil, jak je důležité nabídnou dětem „rovné příležitosti, které jim umožní rozvíjet jejich schopnosti“.

Zdroj a zdroj fotografie: Generali Česká pojišťovna

Loading…