Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

21.12.2023

Výzva k podání nejlepších nabídek na koupi podílu ve společnosti Tessitura Monti Cekia s.r.o.

Insolvenční správce společnosti Tessitura Monti S.p.A. v soudní likvidaci (dále jen "Tessitura Monti") má v úmyslu požádat o předložení nejlepších a závazných nabídek na koupi podílu odpovídajícího 100% základního kapitálu společnosti Tessitura Monti Cekia s.r.0. (dále jen "podíl"), společnosti působící ve Studenci (Česká republika) v odvětví výroby bavlněných a jiných tkanin, společně a neoddělitelně s nabytím finančních a obchodních pohledávek (dále jen "pohledávky") uplatněných vůči této společnosti.

Insolvenční správce tímto oznamuje, že obdržel neodvolatelnou, závaznou a zajištěnou nabídku na jednotnou a nedělitelnou koupi Podílu a Pohledávek ("Neodvolatelná Nabídka na Koupi") za částku ve výši 806.439,38 EUR ("Nabízená Náhrada" ), kromě poplatků, daní a cel, která má být zaplacena po uzavření smlouvy o postoupení Podílu a Pohledávek, a to za následujících podmínek: (i) 600.000,00 EUR ("Peněžitý Ekvivalent") neodvolatelným bankovním převodem na bankovní účet vedený na jméno níže podepsaného Insolvenčního Správce a (ii) 206.439,38 EUR ("Protiplnění za Převzetí Dluhů") převzetím (předem započitatelných) obchodních dluhů vzniklých společnosti Tessitura Monti vůči společnosti Monti Cekia ze strany nabízejícího v plné výši.
S ohledem na výše uvedené hodlá insolvenční správce na základě pověření vydaného Delegovaným Soudcem dne 15. 12. 2023 zahájit synchronní telematické soutěžní prodejní řízení, jehož podmínky jsou regulované disciplinárním řádem připraveným za tímto účelem, na který se v plném rozsahu odkazuje, přičemž jako základ aukce stanoví Nabízenou Náhradu uvedenou v Neodvolatelné Nabídce na Koupi.

Neodvolatelné, závazné a zajištěné nabídky musí být doručeny nejpozději do 12:00 hodin dne 22.1.2024 (SEČ) prostřednictvím aukčního portálu Fallco a musí být vypracovány v přísném souladu s ustanoveními zadávací dokumentace a musí k nim být přiloženy dokumenty v ní uvedené.
Další informace o výběrovém řízení a o podmínkách účasti ve výběrovém řízení a podávání
neodvolatelných nabídek získáte u insolvenčního správce prostřednictvím portálu pro veřejný prodej nebo na adrese: 1g18.2023venezia@pecliquidazionigiudiziali.it.

Dne 23.01.2024 v 10:30 hodin (SEČ) se v případě obdržení platných a přípustných nejlepších nabídek uskuteční otevírání obálek, posouzení obdržených nabídek a provedení synchronní telematické soutěžní dražby prostřednictvím aukčního portálu Fallco za přítomnosti notáře určeného pro tento účel.

Toto oznámení představuje výzvu k vyjádření zájmu, nikoli výzvu k podání nabídky nebo veřejnou nabídku. Zveřejnění tohoto oznámení a přijetí vyjádření zájmu nezakládá žádný závazek k přijetí do prodejního řízení a/nebo k zahájení jednání o prodeji a/nebo prodeji ve vztahu ke stranám, které projevily zájem o koupi, ani žádný nárok těchto stran na jakékoli plnění ze strany insolvenčního správce a/nebo společnosti Tessitura Monti z jakéhokoli titulu.

Jakékoli konečné rozhodnutí o prodeji podléhá v každém případě schvalovací pravomoci soudce pověřeného řízením.
VÝZVA K PODÁNÍ NEODVOLATELNÝCH A ZÁVAZNÝCH NEJLEPŠÍCH NABÍDEK.docx

Loading…