Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

18.10.2017

V Rimini proběhl veletrh cestovního ruchu Sia Guest

V italském letovisku Rimini proběhl od čtvrtka 12.. října do soboty 14. října mezinárodní veletrhu cestovního ruchu a technologií pro ubytovací zařízení Sia Guest. Veletrh probíhal souběžně s obdobně zaměřenými veletrhy TTG a Sun, které v Rimini pořádá společnost Italian Exhibition Group.

Zájem o veletrh letos citelně vzrostl a letošního ročníku se zúčastnilo 2550 vystavovatelů a přes 74 tisíc profesionálních návštěvníků. Všechny tři veletrhy, které probíhaly souběžně v Rimini, představily italské i zahraniční destinace, jednotlivé hotelové firmy a především výrobce a dodavatele hotelového nábytku  a vybavení. Organizátoři i jednotliví vystavovatelé zaměřili velkou pozornost na inovace a nové technologie v odvětví, a to včetně, například, nové platformy pro řízení či rezervaci pokojů.

Italsko-česká obchodní a průmyslová komora doprovodila do Rimini delegaci sedmi vybraných českých nákupčích. Nákupčí měli naplánované B2B schůzky a časový prostor pro samostatnou návštěvu veletrhů. Z České republiky se zúčastnily následující firmy:Hotel Park Holiday, Alda hotel Equipment, INPHA, ARCHITO ATELIER, Nabucco hotels, JUMP Group, a Sistema s.r.o.

Zdroj: Italsko-česká komora

Zdroj fotografie: Sia Guest

Loading…