Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

19.08.2020

Skupina De’Longhi výrazně zvýšila příjmy v prvním pololetí letošního roku

Italský výrobce malých domácích elektrospotřebičů De'Longhi zaznamenal pozitivní vývoj v prvním pololetí letošního roku. Ukazují to zveřejněné hospodářské údaje.

Od ledna do konce června se celosvětové příjmy skupiny De'Longhi zvýšily o šest procent na 897 milionů eur. Zisk Ebitda adjusted se zvýšil o více než pětinu na 119 milionů eur. Velice pozitivní byl vývoj v druhém čtvrtletí roku, kdy se příjmy zvýšily o více než osm procent na 507 milionů eur. „Na trzích pociťujeme stále velkou nejistotu a přehlednost byznysu v příštích měsících je stále omezená, a to také díky velice nejistému makroekonomickému scénáři,“ uvedl jednatel skupiny, Massimo Garavaglia. Dle předpovědí jednatele by ale letošní rok mohl být pro De'Loghi z hlediska příjmů i zisků  lepší než ten předchozí.

Z produktového hlediska skupina zaznamenala růst především v segmentech kávovarů a kuchyňských elektrospotřebičů. Méně dynamické byly prodeje v odvětví home care. Z teritoriálního hlediska je stále klíčová Evropa, kde skupina realizovala přes 600 milionů eur příjmů, což je o devět procent více než v roce 2019. Příjmy skupiny De'Longhi rostly i v Asii, zatímco v regionu Indie, Afrika a Blízký východ klesly.

Zdroj: https://www.delonghigroup.com/sites/

Zdroj fotografie: De 'Longhi

 

Loading…