Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

22.12.2017

Skupina Aim Group byla zařazena mezi dvacet nejschopnějších pořadatelů eventů na světě

Italská skupina AIM Group International, jejíž česká dceřiná společnost AIM Group Prague je členem Italsko-české komory, vstoupila do TOP 20 nejschopnějších pořadatelů akcí na světě.

AIM Group International se umístila na jedenáctém místě v prestižním žebříčku Eventex All Stars Index a je na prvním místě mezi pořadateli kongresů, což je sektor, na který se skupina silně zaměřuje. „V posledních sedmi letech měl Eventex čest shlédnout některé z nejvíce inovativních a kreativních eventů na světě. V tomto období AIM Group a jeho tým uspořádal akce, které okouzlily publikum i členy poroty“, stojí v hodnocení firmy.

AIM Group International letos oslavil mnoho úspěchů s kurzem uspořádaným v květnu letošního roku na ostrově Lampedusa pro Akademii italské Společnosti Anestezie, Oživování a Intenzivní péče (SIAARTI). Vyvrcholením čtyřdenního kurzu byla simulace ztroskotání plavidla a záchranných prací, která zahrnovala i postavení polní nemocnice. Akce se umístila na druhém místě v kategorii Vzdělávacích a tréninkových akcí mezinárodní soutěže Bea Awards a dostala se také mezi finalisty v soutěži IAPCO Collaboration Award.

Zdroj: www.aimgroupinternational.com

Zdroj fotografie: AIM Group

 

Loading…