Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

23.10.2018

Ryba je ryba: nový gastronomický projekt šéfkuchaře Mattea De Carliho

Matteo De Carli, šéfkuchař a majitel známé pražské restaurace Casa De Carli, jež je členem Italsko-české komory, zahájil nový gastronomický projekt. Tentokrát hlavní surovinu tvoří ryby.

Známý italský šéfkuchař, který ale již několik let žije v Praze, otevřel svůj gastronomický provoz v rámci pražského gastronomického tržište Manifesto Market. Projekt má název Ryba je ryba, což napovídá i tématické zaměření nabídky. V rámci nového provozu jsou nabízeny mnohé pokrmy z ryb připravené podle italských receptů. Nechybí však ani pokrmy původem z jiných částí evropského kontinentu. Vedle toho nový provoz připravil i bohatý doprovodný program, který obsahuje masterclass kurzy, degustace vín i jiných gastronomických specialit, jakou jsou lanýže.

Manifesto Market je dočasným gastronomickým tržištěm, jež se nachází v areálu budoucí byznys čtvrti na pražské Florenci. Projekt tržiště, který podpořil developer nové čtvrti, skupina Penta, se během několika málo měsíců fungování již dostal na stránky evropského i světového tisku. Mezi výjimečnostmi tržiště není jen gastronomická nabídka ale také fakt, že veškeré platby jsou prováděny bezhotovostně.

Zdroj: www.manifesto.city

Zdroj fotografie: Ryba je ryba

Loading…