Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

08.07.2024

Rossopomodoro otevírá svou druhou restauraci v Praze

 

Rossopomodoro, známý řetězec pizzerií a člen Komory, otevřel 12. června svou druhou restauraci ve vibrující pražské čtvrti Vinohrady.

Po úspěchu první restaurace v obchodním centru Palladium představuje toto nové otevření další krok v ambiciózním plánu Alberta Lagoria rozšířit působnost Rossopomodoro nejen v Praze, ale i v dalších městech České republiky, a přiblížit tak chuť Itálie všem.

Rossopomodoro Vinohrady v srdci Prahy 2 slibuje autentický italský kulinářský zážitek, v němž se snoubí tradice s moderním nádechem. Hosté si budou moci vychutnat pečlivě sestavené menu z těch nejkvalitnějších surovin, věrné starým receptům, díky nimž se Rossopomodoro stalo všeobecně známým. Nová restaurace se navíc může pochlubit působivým vinným sklípkem s kurátorsky vybranými italskými víny, která dokonale doplňují bohaté chutě menu.

„Jsme nadšeni, že můžeme do Prahy přinést další kousek Itálie,“ řekl Alberto Lagorio. "Rossopomodoro Vinohrady je víc než jen restaurace: je to oslava italské kultury a kuchyně. Těšíme se, že budeme moci přivítat naše hosty a podělit se s nimi o pravé chutě Itálie."

Rossopomodoro Vinohrady: Krkonošská 1471/17, Prague, Czech Republic 12000

Webové stránky: https://rossopomodoro.cz/en/ 

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Rossopomodoro

Loading…