Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

04.10.2024

Role žen v byznysu a péče o zdraví: Inspirativní večer plný příběhů a odborných rad

Role žen v byznysu a jejich péče o zdraví byly hlavními tématy včerejšího semináře Networking for Professional Women: Business & Health, který se uskutečnil v prostorách hotelu Mozart Prague. Akce, zaměřená především na ženy z obchodního a podnikatelského prostředí, představila mimo jiné dvě výjimečné ženy, které měly příležitost podělit se s hosty o své životní příběhy.

Ilona Mančíková hovořila o své zkušenosti s rakovinou plic, kterou úspěšně překonala, a na základě toho založila neziskovou organizaci Moje plíce z.s.

Michaela Šimčíková se podělila o dramatický zážitek s požárem vánočního stromu, jehož následkem utrpěla rozsáhlé popáleniny po celém těle. Po mnoha operacích a dlouhé léčbě se z nich úspěšně zotavila.

Na tyto dojemné příběhy navázala druhá část večera, během které vystoupili i experti z různých oblastí zdravotní péče, zastupující společnosti jako Sanofi, která nabízí zdravotnická řešení v oblastech jako kardiovaskulární onemocnění, diabetes, roztroušená skleróza, trombóza, vzácná onemocnění a vakcíny; Servier, která si za 25 let působení na českém farmaceutickém trhu vybudovala pevné postavení v oblastech kardiologie, diabetologie, interní medicíny, psychiatrie, angiologie, revmatologie a onkologie; a v neposlední řadě Pierre-Fabre, jejíž zakladatel před více než 50 lety vynalezl dermokosmetiku, průkopnickou vizi spojující zdraví a krásu.

Závěrečné občerstvení zajistil Daniele Govoni z restaurace Meat Eater, člen Komory, kterou můžete navštívit také v hotelu Mozart Prague.

Akce se uskutečnila ve spolupráci s francouzskou, kanadskou, švýcarskou a španělskou obchodní komorou. Děkujeme za večer plný emocí i odborných rad, jak pečovat o své zdraví.

Zdroj: Camic

Credit by: Nuviovisuals, Tom Cesalek

Loading…