Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

03.06.2024

Představenstvo s důvěrou znovu zvolilo do vedení Komory předsedu Danila Manghiho

Nové představenstvo Italsko-české obchodní a průmyslové komory zvolilo na svém prvním zasedání v úterý 28. května nejvyšší vedení komory.

Představenstvo potvrdilo v čele komory dosavadního předsedu Danila Manghiho. Ve funkcích místopředsedů byli rovněž potvrzeni Alessandro Pasquale a Pavel Zezula. Pro dozorčí radu, jejíž členové byli znovu potvrzeni na valném shromáždění 16. května, byl naopak na druhé funkční období znovu zvolen předseda Luca Savino.

Danilo Manghi je Chief Executive společnosti Manghi Czech Republic, která působí v oblasti luxusních nemovitostí a má za sebou řadu projektů přestavby historických nemovitostí v centru Prahy. Alessandro Pasquale je výkonným prezidentem skupiny Karlovarské minerální vody, která je lídrem na českém a dalších středoevropských trzích v oblasti nealkoholických nápojů a minerálních vod. Karlovarské minerální vody patřily mezi první soukromé společnosti s italským kapitálem v České republice. Pavel Zezula je předsedou představenstva brněnské společnosti Nová Mosilana ze skupiny Marzotto, která se specializuje na výrobu vlněných tkanin. Je členem představenstva Regionální hospodářské komory Brno a členem představenstva ATOK. Luca Savino je partnerem společnosti Savino&Parners a v České republice působí v oblasti poradenských a asistenčních služeb pro italské firmy od roku 1991.

Loading…