Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

25.09.2018

Počet vystavovatelů na strojírenském veletrhu MSV dosáhl desetiletého maxima

Čísla letošního. 60. ročníku Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně jsou na desetiletém rekordu. Poukazují na to organizátoři veletrhu, který proběhne v moravské metropoli do 1. do 5. října.

Letos se veletrhu zúčastni 1650 vystavovatelů z řad firem, veřejných institucí a výzkumných středisek. Expozice představí poslední trendy ve strojírenském odvětví, jako jsou automatizace a robotika. Nebudou však chybět ani tradičnější odvětví, jako obráběcí CNC stroje. Jako každý rok se pak na veletrzích představí se svými prototypy také česká výzkumná a vývojová střediska. Mezi exponáty bude například robot, který bude frézovat před zraky návštěvníků třímetrovou sochu prvního československého prezidenta, Tomáše G. Masaryka.

Silné zastoupení budou mít v Brně i zahraničí firmy, které tvoří zhruba padesát procent všech vystavovatelů. Nejvíce firem na MSV dorazí z Německa, Slovenska, Rakouska a Itálie. Se svým výstavním areálem Area Italia nebude chybět ani Italsko-česká obchodní a průmyslová komora, která do Brna přiveze významné italské strojírenské podniky.

Zdroj: www.bvv.cz

Zdroj fotografie: bvv.cz

Loading…