Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

30.08.2024

Náměstek ministra Fluxa na pracovní návštěvě v Římě

Náměstek ministra pro místní rozvoj Jan Fluxa uskutečnil minulý týden pracovní návštěvu Říma. Oznámilo to české velvyslanectví v italské metropoli.

Hlavním tématem návštěvy byl cestovní ruch. Fluxa se setkal s představitelem Ministerstva pro Turismus Simonem Landinim a se šéfkou vládní centrály pro cestovní ruch ENIT Alessandrou Priante. „Jednání se týkala řady bilaterálních témat s cílem posílení spolupráce v oblasti cestovního ruchu,“ uvedlo české velvyslanectví. Jednání se dále zaměřila na působení v rámci Světové organizace cestovního ruchu a Fluxa pozval své italské partnery na mezinárodní turistické fórum v Praze.

Itálie a Česká republika mají důležité vztahy v oblasti cestovního ruchu. Italští turisté jsou v top 10 zahraničních návštěvníků v ČR a čeští turisté představují klientelu s velkým potenciálem pro více italských oblastí. Obě země navíc řeší podobné otázky, například v oblasti krátkodobých nájmů.

Zdroj a zdroj fotografie: https://mzv.gov.cz/rome/cz/ceska_republika_a_evropska_unie/pracovni_navsteva_namestka_ministra_pro.html

Loading…