Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

09.11.2021

Iveco Czech Republic a Mattoni 1873 mezi nejlepšími zaměstnavateli v ČR

Společnosti Iveco Czech Republic a Mattoni 1873, jež jsou členy Italsko-české komory, patří mezi nejlepší zaměstnavatele v České republice. Ukazují to výsledky ankety Zaměstnavatel roku.

Na celostátní úrovni se Iveco Czech Republic umístila na třetím místě v kategorii podniků do 5000 zaměstnanců. Společnost je první v Pardubickém kraji, kde patří mezi největší zaměstnavatele. „Naše umístění mezi třemi nejlepšími zaměstnavateli nás velmi těší, zejména v době pandemie. I přes mimořádné okolnosti se nám podařilo udržet kvalitní podmínky zaměstnanců, vysoké výrobní tempo a splnit závazky vůči zákazníkům,“ prohlásil generální ředitel firmy David Kříž.

Mezi deseti nejlepšími zaměstnavateli v kategorii do 5000 zaměstnanců je společnost Mattoni 1873. Lídr na českém trhu s nealkoholickými nápoji je také prvním v Karlovarském kraji.

V anketě se hodnotí schopnost firem rozvíjet vlastní lidské zdroje. „Smyslem soutěže je přiblížit lidem společnosti s výborným přístupem ke svým zaměstnancům, a to nejen celostátně, ale i v jednotlivých regionech,“ uvádí pořadatelé.

Zdroj a zdroj fotografie: zamestnavatelroku.klubzamestnavatelu.cz

Loading…