Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

08.07.2024

GWC World oslavila dvacáté výročí od jejího vzniku  

Marketingová agentura GWC World, člen CAMIC, oslavila v těchto dnech 20 let své činnosti.

Společnost, která sídlí v Miláně a v Praze, má nyní více než 20 zaměstnanců a díky svému týmu poskytla služby více než 30 různým klientům a prémiovým značkám v různých zemích světa, včetně Itálie, České republiky, Francie, Belgie, Makedonie, Velké Británie, Spojených států, Číny, Hongkongu a Dubaje.

„Naše nápady se staly vitrínami po celé Evropě, styčnými projekty na 4 kontinentech, reklamními kampaněmi ve více než 10 jazycích... ale nejsme přesyceni,“ píše Alessandro Malnati, CEO společnosti GWC World.

Kromě 20 let od založení agentury dosáhla společnost letos i druhého milníku: 10. výročí otevření pražské pobočky, což Malnati komentuje takto: „ Solidní společnost v České republice, která dnes pracuje s italskými i českými klienty a která dokázala v tomto prvním desetiletí působení v Praze rozvinout jedinečné know-how GLOCAL, schopné tlumočit potřeby italských firem v zahraničí, ale i českých společností, které mají zájem o odlišný kreativní přístup generovaný kosmopolitním týmem, jakým je tým GWC“.

Zdroj: CAMIC, GWC

 

Loading…