Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

13.09.2016

GI Group provedla dvě významné akvizice

GI Group, italská skupina specializovaná v poskytování HR služeb, v srpnu nelenila. Jak uvedla samotná skupina, v letním měsíci uzavřela dvě mezinárodně významné akvizice.

Součástí italské skupiny se tak stanou britská společnost TACK a dánská společnost TIM. Společnost TACK se specializuje na poskytování školení personálu v oblastech obchodu, prodeje a udržitelného rozvoje. Společnost působí v šedesáti zemích světa. Dánská společnost TIM je aktivní v oblasti poradenství, školení a organizační kultury firem. Firma je aktivní skrze šest stovek svých poradců a školitelů ve 45 zemí světa.

Skupina GI Group v minulosti s oběma společnostmi již spolupracovala. „Tato akvizice má pro naši skupinu velký strategický význam. Odteď budeme schopni poskytovat na mezinárodní úrovni služby v oblasti školení a poradenství, což obohatí naši, již tak širokou, nabídku HR služeb,“ uvedl CEO italské skupiny Stefano Colli-Lanzi.

GI Group je italskou skupinou poskytující HR služby. Skupina působí v Itálii i ve světě skrze pět stovek poboček a 2400 zaměstnanců. Její příjmy činily v loňském roce 1,6 miliard eur. GI Group je aktivní i v ČR skrze dceřinou společnosti GI Group Czech Republic, jež je členem Italsko-české komory.

Zdroj: http://www.gigroup.com

Fotografie: GI Group

Loading…