Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

10.12.2021

Aukce kalendáře Pirelli podpořila onkologické pacienty

Prostředky z tradiční aukce kalendáře Pirelli letos podpoří Masarykův onkologický ústav v Brně. Kalendář do dražby darovala společnost Pirelli Tyre CZ, jež je členem Italsko-české komory.

Aukci kalendáře, která skončila 8. prosince, tradičně pořádá portál Idnes.cz. Letos kalendář vydražil za 183.000 korun P Zero Club, což je sdružení řidičů, kteří používají pneumatiky Pirelli. „Mám velkou radost, že jsme mohli podpořit onkologicky nemocné pacienty,“ uvedl country manager Pirelli pro Českou republiku Jan Mulač. „Spojení naší dlouhé historie, špičkové lékařské péče a obrovské profesionality všech zaměstnanců Masarykova onkologického ústavu v Brně může napomoci k lepšímu životu těm, kteří musejí zdolávat velkou výzvu,“ dodal. Dalších 340.000 korun daruje nadace Agrofert.

Kalendář Pirelli představuje kvůli omezenému nákladu velice žádaný sběratelský kousek. Kalendář není volně v prodeji, Pirelli ho rozdává svým partnerům. Letošní ročník připravil zpěvák Bryan Adams, který je také oceňovaným fotografem. Kalendář 2022 přináší fotografie světoznámých hudebníků v prostředí jejich turné. Kalendář také připomíná, že Pirelli oslaví v příštím roce 150. výročí svého založení.

Zdroj:  www.idnes.cz

Zdroj fotografie: Pirelli

Loading…