Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

05.04.2023

Alessandro Pasquale se stane novým výkonným prezidentem Mattoni 1873

Současný generální ředitel skupiny Mattoni 1873, která je členem Italsko-české komory, Alessandro Pasquale se stane novým výkonným prezidentem společnosti, která je lídrem v odvětví beverage. Jeho funkci převezme Ondřej Postránský, oznámila firma.

V nové funkci bude mít Alessandro Pasquale více času se věnovat aktivitám mimo podnik, například svému předsednictví Evropské asociace výrobců minerálních vod (NMWE). „ Jako prezident NMWE se chci nyní intenzivně věnovat rozvoji celého segmentu i budoucnosti kategorie minerálních vod na evropské úrovni. Právě teď můžeme například pomoci tomu, aby výroba pramenitých a minerálních vod využila jedinečnou šanci stát se skutečně plně cirkulární,” uvedl Alessandro Pasquale.

Nový generální ředitel Postránský pracuje ve společnosti zhruba dvacet let. „ Moje vize Mattoni 1873 je postavena na lidech, našich spotřebitelích a našich zaměstnancích, a čerpá z jedinečných základů a hodnot, z nichž vychází úspěch Mattoni 1873,” řekl Postránský, který začne řídit společnost od první dubna.

Pro více informací klikněte ZDE.

Zdroj a zdroj fotografie: Mattoni 1873

Vlastnosti:

#Mattoni 1873
Loading…