Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

29.05.2018

AIM Group Prague potvrdila své postavení lídra

Společnost AIM Group Prague, jež je členem Italsko-české komory, nedávno potvrdila své postavení lídra v oblasti pořádání kongresů a firemních akcí.

V rámci své soutěže Ambassadors Awards, Prague Convention Bureau, agentura Hl.m. Prahy na podporu kongresového cestovního ruchu, ocenila dvě akce pořádané AIM Group Prague. V sekci Kongres roku 2017 uspěl 85. kongres Evropské společnosti pro aterosklerózu, kterého se zúčastnilo přes 2500 osob. V sekci Korporátní event roku 2017 pak uspěla prezentace Motorola Solutions, která v historických prostorech Paláce Žofín interaktivně představila více než 400 účastníkům z celé Evropy nové technologie Motorola Solutions.

Váha kongresového cestovního ruchu v Praze stoupá. Podle posledního hodnocení Mezinárodní asociace kongresů a sjezdů Praha byla v loňském roce osmou nejžádanější světovou destinací kongresového cestovního ruchu. V roce 2017 tak v české metropoli proběhlo na 151 mezinárodních kongresů, z čehož třetinu tvoří akce s více než tisícovkou účastníků.

Zdroj: https://www.aimgroupinternational.com

Zdroj fotografie: Prague Convention Bureau

Loading…