Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

26.09.2024

Společnost Tecnocap vstupuje na trhy na Blízkém východě skrze akvizici v Saúdské Arábii

 

Italská skupina Tecnocap, mezinárodní lídr v oblasti výroby kovových obalů, vstupuje na trhy na Blízkém východě prostřednictvím významné akvizice v Saúdské Arábii.

Skupina oznámila akvizici většinového podílu v saúdskoarabské společnosti ReefCap, jejíž výrobky používají významní hráči v potravinářském odvětví na Blízkém východě a v Africe. Společnost Tecnocap získává další výrobní kapacity a zavedenou distribuční síť. „Akvizice společnosti ReefCap je dalším milníkem v naší globální růstové strategii, které jsme dosáhli diverzifikací podnikání a expanzí na rychle rostoucí trhy,“ uvedl CEO a zakladatel společnosti Tecnocap Michelangelo Morlicchio.

Společnost Tecnocap, která se specializuje na průmyslovou výrobu kovových uzávěrů pro skleněné a plastové nádoby a hliníkové lahve, má 11 výrobních závodů v několika zemích světa včetně České republiky, a na celém světě zaměstnává přes 1000 lidí. Dceřiná společnost v ČR je členem Italsko-české komory. Skupina očekává, že v letošním roce dosáhne obratu 300 milionů eur.

Zdroj a zdroj fotografie: https://www.tecnocapclosures.com/it/comunicazione-istituzionale/tecnocap-acquisisce-lazienda-saudita-reefcap/

Loading…