Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

13.09.2024

Společnosti Pirelli a Bosch spojily síly pro rozvoj inteligentních pneumatik

Dva lídři v automobilovém průmyslu, italská společnost Pirelli a německá skupina Bosch, spojili síly pro další rozvoj systému inteligentních pneumatik.

Pirelli byla první společností v odvětví, která skrze svou platformu Pirelli Cyber Tyre vytvořila pneumatiky se zabudovanými senzory, které sbírají a zasílají data automobilu v reálném čase. S novou dohodou se Bosch se svými zkušenostmi v oblasti softwaru a hardwaru bude podílet na dalším rozvoji tohoto systému. Nový systém tak umožní „sbírat, zprocesovat a předat v reálném čase údaje z pneumatik a tím poskytnout parametry pro systémy elektroniky vozu“, uvedla Pirelli.

Cílem spolupráce je zaručit větší bezpečnost a komfort. Díky snížení spotřeby by se měly zlepšit i parametry ohledně znečištění a dopadu na životní prostředí.

Zdroj a zdroj fotografie: https://press.pirelli.com/it/bosch-e-pirelli-firmato-un-accordo-di-collaborazione-per-lo-sviluppo-della-tecnologia-dei-pneumatici-intelligenti-per-nuovi-livelli-di-sicurezza-comfort-e-dinamica-di-guida/

Loading…