Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

16.08.2024

Riccardo Lucque otevřel novou restauraci Farina v centru Prahy

Riccardo Lucque otevřel nedávno v centru Prahy novou restauraci věnovanou kvalitní italské gastronomii.

Středobodem nabídky restaurace Farina v ulici Hybernská jsou čerstvé těstoviny a pizza. Jak napovídá i italský název podniku hlavní ingrediencí je mouka. „Používáme jen mouky z mlýna Mariani v Senigallii v regionu Marche,“ uvedl Riccardo Lucque. Mlýn se velmi zasadil na ochranu místních druhů obilí, čímž přispěl k ochraně tamní krajiny. Jeho technici navíc pomáhají restauracím a výrobcům s nastavením správných výrobních postupů.

Kromě pizzy a těstovin, které jsou vyráběné pod dohledem zákazníků, se restaurace specializuje také na pokrmy z masa. „Zakoupili jsme vynikající americký gril a máme nabídku kvalitních hovězích mas z Evropy,“ dodal Lucque. Restaurace, která má přes 200 míst k sezení, se nabízí turistům i místní klientele, například poledním menu s dostupnými cenami během obědové pauzy.

 

Zdroj a zdroj fotografie: https://www.farina.cz/it

 

 

 

Loading…