Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

14.06.2024

CAMIC Summer Party na břehu Vltavy

Italsko-česká obchodní a průmyslová komora uspořádala ve čtvrtek 13. června svou Summer Party v prostorách Brick's Terrace Restaurant & Bar na břehu Vltavy na Malé Straně.

Významné akce, která byla příležitostí pro networking a navazování kontaktů, se zúčastnilo přes 230 členů a institucionálních hostů, které pozdravil předseda Komory Danilo Manghi a zástupkyně italského velvyslance Laura Calligaro. “Byl to vydařený večer, ve kterém byla ve vzduchu cítit italská atmosféra. Měli jsme možnost se setkat s mnohými přáteli, členy a novými podniky za účasti mnohých zástupců asociací a institucí,“ uvedl předseda Manghi.

Průběh večera doprovázel bohatý program, který počítal se světelnou show profesionálního barmana Petra Hurty nebo s představením Vltava houslisty Michaela Hejče a taneční skupiny Fantastic Dance Company. Večer doprovázeli svou hudbou kapela Jazzpot, houslistka Isabelle Kašník a dj Václav Brom.

Akce se uskutečnila za podpory sponzorů UniCredit Bank Czech Republic & Slovakia, Accenture Central Europe B.V., Generali Česká pojišťovna, LAMA Energy Group, MYLIFT, ERA Group, Horizon Network, Manghi Czech, Nová Mosilana, Recruit CZ, SIAD Czech, Tecnocap, Všeobecná Úvěrová Banka (Intesa Sanpaolo). Poděkování patří také produktovým partnerům Mattoni 1873, Art Quick, Bevande, Brazzale Moravia, B.W.D. CZ a LiuJo.

Zdroj: CAMIC

Zdroj fotografie: Studio Adam & Costey

Loading…