Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

10.10.2023

Networking for Professional Women – Business & Sport

Dne 3. října proběhlo v RunCzechu setkání Networking for Professional Women – Business & Sport, akce věnovaná ženám, které se pohybují v oblasti obchodu a podnikání.

Během dne proběhla úvodní zahřívací část zaměřená na Mobility training a běžecký trénink společně s instruktory, zatímco večerní networkingovou část zahájil Carlo Capalbo, zakladatel Prague International Marathon, člen Camic, který laskavě poskytl možnost uspořádat tuto akci v prostorách RunCzech.

Následovala prezentace Jany Havrdové, prezidentky České komory fitness, na téma: Vliv sportu a pohybu na fyzické zdraví jednotlivce a jeho výkonnost v osobní a pracovní sféře. V neposlední řadě téma sportu jako prevence v civilizačních onemocněních. Dále se s námi podělili o zkušenosti ze světa profesionálního sportu Eva Vrabcová Nývltová, olympionistka a medailistka z ME v atletice 2018 a Patrik Vebr, mistr ČR 2022 na 5000 m.

Večer byl zakončen příjemným networkingovým posezením, při kterém si ženy mohly vzájemně popovídat a navázat nové kontakty.

Akci pořádala Italsko-česká obchodní a průmyslová komora ve spolupráci s francouzskou, kanadskou, švýcarskou a španělskou obchodní komorou.

Zdroj fotografií: Vojta Kubec

Loading…