Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

23.08.2022

Do české metropole se po třech letech vrací závod Birell Grand Prix Praha ze seriálu RunCzech

Po dvou ročnících, které bylo nutné přesunout kvůli pandemii covidu-19, se na začátku září vrací do české metropole běžecký závod Birell Grand Prix Praha, kterou pořádá Prague International Marathon (PIM, člen Italsko-české komory) v rámci série RunCzech.

Desetikilometrový závod, který tradičně začíná a končí na náměstí Republiky, se poběží 3. září společně s pětikilometrovým během, který je výlučně pro ženy. Závod se vyznačuje velmi rychlou trasou a také startem v 19:30, díky čemuž si účastníci mohou vychutnat večerní atmosféru české metropole.

Se závodem Birell Grand Prix Praha se uzavírá série pražský běhů RunCzech, který má ale na plánu 17. září půlmaraton v Ústí nad Labem a 15. října Nature Run v Liberci. Opětovné pořádání maratonů a půlmaratonů zaznamenal letos výrazný počet účastníků. „Našich jarních závodů se zúčastnilo na 38.000 lidí, což považuji za velký úspěch,“ uvedl předseda PIM Carlo Capalbo. Dodal, že mnoho účastníků bylo na startovací pásce poprvé a nové tváře byly i mezi pořadateli.

Zdroj a zdroj fotografie: www.runczech.com

Vlastnosti:

#RunCzech
Loading…