Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

22.12.2020

Podnikatelská mise HK ČR do Itálie v termínu 14. – 16. ledna 2021

Hospodářská komora ČR reaguje na narůstající apel českých firem na obnovení zahraničních cest, jakožto jednoho z hlavních prostředků podpory exportu, a organizuje navzdory aktuální epidemické situaci podnikatelskou misi Hospodářské komory ČR do Itálie v termínu 14. – 16. ledna 2021.

Cílem podnikatelské mise, která je primárně určená pro společnosti podnikající v oborech digitalizace, automatizace, robotizace, nano, space a zdravotnictví, je hlavní město Řím. Kapacita podnikatelské mise je limitována na 10 osob.

Hlavním bodem podnikatelské mise bude podnikatelské fórum spolu s bilaterálním jednáním mezi českými a italskými firmami. V rámci B2B mají účastníci jednání možnost navázat kontakt s novými italskými partnery nebo rozvinout kontakt s těmi stávajícími. Dalším bodem programu bude mimo jiné seminář pro české firmy týkající se obchodních příležitostí v Itálii na Velvyslanectví ČR v Římě.

V případě Vašeho zájmu o účast v podnikatelské misi nám, prosím, zašlete následující dokumenty:

 vyplněnou závaznou přihlášku (podepsaný scan a rovněž editovatelnou verzi) – v příloze emailu

  • firemní profil v Aj a v Čj (v editovatelné verzi – ve WORDU) – v příloze emailu
  • ppt snímek pro prezentaci na fóru – v příloze emailu
  • scan cestovního pasu (strana s fotografií)

na email lukac@komora.cz nejpozději do 29. 12. 2020. Vzhledem k omezené kapacitě Vám doporučujeme se přihlásit co nejdříve.

Záloha na účastnický poplatek díky činí 990,- EUR (zahrnuje zpáteční letenku, ubytování, stravu, místní transfery a další náklady spojené s organizací programu). Pokud nemůžete zálohu uhradit v EUR, vyznačte, prosím, v této přihlášce, že chcete hradit ekvivalent ve výši 25 900,- Kč. (Členové HK ČR mají slevu na účastnickém poplatku ve výši 10 %, záloha na účastnický poplatek pro členy HK ČR tedy činí 891,- EUR, resp. 23 310,- Kč).

Aktuálně je při vstupu do Itálie nutné již disponovat negativním výsledkem testu na přítomnost nemoci SARS-CoV-2, ne však starším 72 hodin. Při návratu do ČR je opět nutné podrobit se testu na přítomnost nemoci. Více informací týkající se vstupu na území Itálie najdete ZDE.

Kontaktní údaje: Ing. et Ing. Martin Lukáč, Projektový manažer Zahraničního odboru

+420 725 211 822 lukac@komora.cz  www.komora.cz

 

Zdroj: HK ČR

Loading…