Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

19.09.2019

Generali Pojišťovna a Česká pojišťovna směřují k integraci

Generali Pojišťovna a Česká pojišťovna směřují k integraci do jedné jediné společnosti. Oznámila to společnost Generali CEE Holding, člen Italsko-české komory, pod kterou obě společnosti patří.

Nová spojená společnost se bude jmenovat Generali Česká pojišťovna a povede ji aktuální CEO České pojišťovny, Roman Juráš. De facto pojišťovací portfolio Generali Pojišťovny bude ke konci letošního roku přesunuto pod Českou pojišťovnu. "Je to další krok v globální strategii skupiny Generali", uvedl k propojení CEO Generali CEE Holdingu Luciano Cirinà a dodal: "Díky spojení aktivit dvou silných a úspěšných pojišťoven nabídneme klientům nejširší produktové portfolio, ještě kvalitnější služby, lepší dostupnost a rychlejší likvidaci pojistných událostí."

Nová pojišťovací společnost chce být lídrem na českém trhu v oblasti inovací. V roce 2018 byla Česká pojišťovna jedničkou na českém trhu a Generali Pojišťovna obsadila páté místo. V prvním pololetí letošního roku si ale obě společnosti pohoršily o jednu příčku. Integrace tak zaručí značkám skupiny Generali posílení pozici lídra na českém pojišťovacím trhu.

Zdroj: www.generalicee.com

Zdroj fotografie: skupina Generali

Loading…