Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

05.03.2019

Generali se pustí do investic nákupních center

Italská pojišťovací skupina Generali by mohla v blízké budoucnosti odkoupit některá nákupní centra. Skupina to oznámila na začátku března.

Během druhého čtvrtletí letošního roku chce pojišťovací skupina spustit svůj nový investiční fond Generali Shopping Centre Fund. Skupina do fondu vloží zpočátku půl miliardy eur, do fondu budou moci vstoupit i další investoři. Aktivity fondu se zaměří především na akvizice nákupních center na kontinentální Evropě. „Odvětví obchodních center se i nadále vyznačuje solidními ekonomickými výsledky, a současně stávající ekonomická situace nabízí zajímavé možnosti k investicím," uvádí Generali k svému rozhodnutí.

Hlavním advisorem nového investičního fondu bude joint-venture společnost mezi Generali a mezinárodními partnery Florenciem Beccarem a Toby Smithem. Spolupráce je zdůvodněna výraznou zkušeností partnerů. „Pro vytřídění těch nejlepších investičních nabídek, správu majetku, růst nájmů v dlouhodobé perspektivě a snížení rizik jsou nutné hluboká znalost odvětví a s tím spjaté specifické kompetence," vysvětluje hlavní důvody spolupráce Generali, která bude mít v poradenské společnosti 51 procent kapitálu.

Zdroj: www.generali.com

Zdroj fotografie: Generali

Loading…