Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

23.04.2015

Neapolská pizza na dosah barů a bister

Skupina Amodio je rodinnou firmou, jež je aktivní již pátou generaci v několika odvětví potravinářského průmyslu: mlékařská a sýrová výroba, chov dobytku a zpracování vepřového masa a maloobchod s potravinami.

Do Prahy skupina přijíždí s novým produktem: produktový balíček obsahující troubu, zmražený těstový základ na pizzu, klasický sýr fior di latte, sortiment ingrediencí a uzenin k ochucení pizzy. To vše umožňuje připravit snadně a levně neapolskou pizzu v pouhých třech minutách.

Pizza tak může obohatit pestrou škálu nespecializovaných podniků jako bary, hospody či bistra. “Rozhodli jsme se vsadit na pražský trh, protože zde působí tisíce podniků, jež jsou našimi potenciálními klienty,” podtrhává Francesco Picone, člen Italsko-české komory, který zajišťuje vstup neapolské skupiny na český trh. “Příprava pizzy je snadná a rychlá, a především si nevyžaduje přítomnost specializovaného personálu.”

Pro zajištění úspěchu nového balíčku, skupina Amodio vyvinula speciální těstový základ na pizzu, jež se vyznačuje použitím kvalitních ingrediencí a pozorným zpracováním, díky čemuž se těstový základ vyznačuje chutností, výživnými hodnotami a vysokou stravitelností. “Těsto je taháno ručně, a před zmražením je lehce opečené v peci, tak aby si zachovalo kvalitu, čerstvost a chutnost,” říká Marco Capezzuto, Chief Sales Officer skupiny Amodio, “Pro přípravu je nutné vytáhnout těstový základ alespoň čtvrt hodinu před zpracováním.”

Skupina dodává také další zásadní ingredienci: sýr fior di latte, který je nezbytný pro přípravu margherity, té nejklasičtější z neapolských piz. “I sýr fior di latte je zmražený tak, aby byla zaručena jeho čerstvost po dobu jednoho roku,” poukazuje Francesco Picone, “Navíc můžeme dodat pestrý sortiment dalšího zboží k ochucení pizzy jako konzervy, rajčatové protlaky, olivový olej, jež respektují naše hlavní hodnoty kvality a chutnosti.”

Další zásadní ingrediencí pro přípravu dobré neapolské pizzy je trouba. “Naše trouba je zcela profesionální pecí se žáruvzdorným pečícím kamenem, dvojitou kontrolou teploty a maximální pečící teplotou o 440°C,” říká Francesco Picone.

Jeden z charakteristických rysů skupiny Amodio je úplnost výrobního řetězce. “Naše skupina má k dispozici dvě mlékárny a sýrárny, kde vyrábíme čerstvé sýry, fior di latte a ricottu, dva chovy vepřového dobytka, jeden závod na výrobu uzenin a zhruba 100 retailových prodejen Ciro Amodio,” poukazuje Francesco Picone, “Skupina samozřejmě drží hlavní certifikáty kvality, jež zaručují kvalitu našich výrobků.”

Dalším distinktivním rysem skupiny spočívá v dostupnosti nabízeného zboží. “Naše skupina se nechce obracet jen na nejvyšší niku na trhu, ale spíše se zaměřuje na střední segment trhu, který je pozorný na poměr mezi dobrou kvalitou a dostupnou cenou,” dodává Francesco Picone, “Jsme si jistí, že tato naše filozofie bude mít úspěch i na českém trhu.”

Loading…